Nastavení přehrávače Sonos je opravdu snadné, ale co když chcete dát dříve používané zařízení jinému členovi rodiny nebo příteli? Chcete-li zařízení Sonos zaregistrovat na novou e-mailovou adresu, budete muset obnovit tovární nastavení.

Resetování zařízení není určeno k tomu, aby fungovalo jako technika odstraňování problémů, protože na něm vše vymazá včetně sdílených položek, seznamů skladeb, zdrojů hudby a dalších. Tovární resetování přehrávače Sonos jej vrátí do stavu, kdy to není nutné, takže pokud to nemusíte dělat, nejste lepší.

Existuje několik příchutí zařízení Sonos, ale pouze dva způsoby obnovení továrního nastavení. Obě skupiny budeme dnes pokrývat.

Metoda jedna

Pokud máte aPLAY: 1, PLAY: 3, PLAY: 5 (gen1), CONNECT, CONNECT: AMP neboPLAYBAR, budete chtít provést následující postup.

Nejprve odpojte napájecí kabel ze zásuvky. Nemusíte jej odpojovat od skutečného zařízení, pokud to není tak snadné.

Dále podržte stisknuté tlačítko Přehrávání / Pauza, když zařízení znovu připojíte, a podržte toto tlačítko tak dlouho, dokud světlo v horní části zařízení nebliká oranžově a bíle.

Nakonec uvolněte tlačítko Přehrát / Pauza a kontrolka by měla svítit zeleně, což znamená, že zařízení bylo úspěšně resetováno. V tomto okamžiku můžete přístroj přidat nebo znovu přidat do své domácnosti nebo ho bezpečně odložit.

Metoda dva

Pokud máte a PLAY: 5 (gen2), BOOST, BRIDGE neboSUB, proveďte následující kroky a výrobcem resetujte zařízení.

Opět chcete nejprve odpojit zařízení, ať už ze zdi nebo ze samotného zařízení.

Poté stiskněte a podržte tlačítko Připojit a podržte jej při opětovném připojení zařízení. Tlačítko v horní části zařízení bude blikat oranžově a bíle.

Uvolněte tlačítko a počkejte, až se světlo rozsvítí zeleně, což znamená, že zařízení bylo úspěšně resetováno. Zařízení můžete nyní přidat nebo znovu přidat do své domácnosti nebo ji bezpečně uvolnit.

Nezapomeňte, že pokud obnovíte tovární nastavení vašeho zařízení Sonos, vše uložené v zařízení bude vymazáno, takže budete muset znovu získat vaši hudební sbírku, stejně jako veškeré streamované hudební služby, které jste dříve přidali. Zjistíte-li to, ujistěte se, že obnovení továrního nastavení je možnost poslední instance.

Nejlepší Tipy:
Komentář: