Pokud jste se někdy přihlásili do svého účtu Netflix na zařízení jiné osoby nebo jste ho nechali přihlásit na zařízení, které již nepoužíváte, víte, jak nepříjemné to může být - zejména když někdo jiný sleduje sledování na vašem účtu a odkopává vás . Zde je postup, jak se odhlásit ze všech relací Netflix jedním jednoduchým tlačítkem.

Chcete-li to provést z webového prohlížeče, nejprve navštivte stránku Netflix.com a v pravém horním rohu klikněte na svůj profil kliknutím na položku "Vaše účtování".

Na další obrazovce přejděte dolů na Nastavení a klikněte na "Odhlásit se ze všech zařízení".

Nyní klikněte na položku Odhlásit se a váš Netflix účet se odhlásí ze všech zařízení.

Chcete-li dosáhnout toho samého pomocí aplikací iOS a Android, nejprve otevřete aplikaci a potom klepněte na ikonu v levém horním rohu.

Když se tyto podokna otevře, přejděte dolů na položku a klepněte na položku Účet.

Poté přejděte dolů a klepněte na "Odhlásit se ze všech zařízení".

Nakonec klepněte na "Odhlásit se" a jste hotovi.

Existuje několik upozornění, které byste měli vědět, když to uděláte. Za prvé, jak to říká, může trvat až 8 hodin před tím, než se změna projeví na všech zařízeních. Tato metoda se také odhlásí ze všech zařízení, včetně vašeho - takže budete muset přihlásit ke každému zařízení, které chcete použít s účtem Netflix.

Nejlepší Tipy:
Komentář: