Při rozhovoru s lidmi na Facebooku se každá konverzace zobrazí v pravém dolním rohu stránky jako karta chatu. Nyní Facebook používá stejný nástroj pro příspěvky, které sledujete. Kdykoli někdo komentuje vaše příspěvky nebo příspěvky, které jste také komentovali, v pravém dolním rohu se objeví záložka. To může být ohromující. Zde je postup, jak to vypnout.

Záložky Facebook Post (jak se na ně odkazuje Facebook) se zobrazují v dolní části obrazovky na webu. Můžete je sbalit stejně jako každá jiná karta chatu. Nepríjemně se také objeví zálohování kdykoli někdo komentuje vaše příspěvky nebo příspěvky, které jste také komentovali. Karty pošty lze zobrazit pouze v případě, že je vaše okno dostatečně široké (pokud příliš zmenšíte šířku okna Facebooku, stránky začnou zobrazovat pouze skutečné karty chatu), ale pokud použijete Facebook na dostatečně velkou obrazovku, uvidíte tyto karty v dolní části stránky.

Naštěstí je snadné je vypnout. Nejprve klikněte na ikonu ozubeného kola na postranním panelu chatu (nebo na kartě chatu, pokud je vaše okno dostatečně malé) a otevřete nastavení chatu.

Dále klikněte na kartu Vypnout příspěvky.

Jakékoli otevřené poštovní karty, které máte, by měly zmizet a nevidíte žádné nové, když lidé komentují příspěvky, které sledujete. Záložky chatu se stále zobrazují, ale váš zážitek z Facebooku je trochu menší.

Nejlepší Tipy:
Komentář: