Oznámený systém Android je pravděpodobně jedna z nejsilnějších funkcí, ale může být také nepříjemné, pokud tyto oznámení omylem odmítnete. Naštěstí existuje jednoduchý způsob zobrazení všech upozornění, která zasáhla váš telefon.

Jak najít odmítnuté aplikace na želé a výše

Zatímco se na tuto funkci podíváme na chvíli - od chvíle, kdy Jelly Bean ve skutečnosti - je šokující, jak neznáme to je ještě. Je dobré, že po všech těch letech je stále součástí operačního systému, protože je opravdu užitečné nastavení, které má přístup.

Neexistuje jednoduchý způsob, jak se dostat přímo do tohoto nastavení přes menu, takže je skutečně přístupný přes zkratkuwidget. Jinými slovy, budete muset přidat toto jako zkratku na domovské obrazovce, abyste ji mohli použít. Pokud jste s tím cool, udělejte tuto věc.

POZNÁMKA: Toto nastavení není k dispozici u telefonů Samsung. Chcete-li mít přístup k historii oznámení v zařízení Galaxy, doporučujeme používat aplikaci Správa notifikací, která dělá totéž.

Nejprve dlouze stiskněte na domovské obrazovce a poté zvolte "Widgety". Toto nastavenímohl můžete najít jinde v závislosti na tom, který telefon (nebo spouštěč) používáte, ale v tomto okamžiku by měl být poměrně všudypřítomný.

Přejděte dolů, dokud nenajdete možnost Nastavení. Vyjměte to na domovskou obrazovku.

Nové menu se okamžitě otevře, s množstvím možností, ze kterých si můžete vybrat - to je to, o čem odkazuje widget Nastavení. Najděte volbu "Oznamovací protokol" a dejte jí klepnutí.

Boom, to je opravdu vše. Od tohoto bodu dopředu stačí klepnout na tuto malou ikonu a přeskočit přímo do seznamu všech oznámení, a to jak aktuálních, tak zamítnutých. Nezapomeňte však, že vás to vlastně nebudete chtít sdělit, když klepnete na něj. Místo toho otevírá všechny složité detaily upozornění - většinou chyby pro sledování chyb pro vývojáře.

Odvolání odmítnutí v systému Android 8.0 (Oreo) s odvoláním

Pokud máte zařízení se systémem Android 8.0 (Oreo), můžete také použít aplikaci nazvanou Oznámení, která je navržena tak, aby okamžitě odvolala oznámení, pokud je omylně odmítnete.

Je to zdarma ke stažení v Obchodu Play a je neuvěřitelně jednoduché nastavit a používat, takže jděte dál a dejte si ho.

Nastavení a používání neoznámení

Když poprvé spustíte aplikaci, budete ji muset poskytnout přístup k oznámení, což vám dává dokonalý smysl - pokud se vaše oznámení nezobrazí, nemůže je vrátit zpět od mrtvých. Klepněte na tlačítko OK a poté přepněte funkci "Unnotification" do zapnuté polohy.

Zobrazí se varování - stačí klepnutím na tlačítko "Povolit" zapnout službu.

S tím provedeným je Unnotification připraven udělat svou věc. Chcete-li to vyzkoušet, zrušte oznámení. Na její místo se objeví nové oznámení s dotazem, zda chcete toto odvolání vrátit zpět - to je to, co Unnotification dělá ve zkratce.

Chcete-li vrátit oznámení, které jste odmítli, stačí klepnout na toto nově vytvořené oznámení. Poof - je to jako kouzlo.

A pokud se rozhodnete, že nevrátíte oznámení, zruší se oznámení po pěti vteřinách. Super Boží.

K dispozici je také volitelná dlaždice Quick Settings, která vám umožní vrátit poslední odmítnuté oznámení kdykoli budete chtít - dokonce i po uplynutí pětisekundového okna. Budete muset přidat desku do panelu Rychlé nastavení, samozřejmě.

Úklid bez oznámení

Možnosti neoznámení jsou velmi jednoduché, nabízejí jen pár vylepšení, jak funguje aplikace, stejně jako způsob, jak černé listy aplikací, s nimiž nechcete, aby pracovali s Unnotification.

Chcete-li přidat aplikaci na černé stránce, stačí kliknout na tlačítko + a vybrat aplikaci. Od nynějška společnost Unnotification nenabízí možnost vrátit oznámení o žádné aplikaci na černém seznamu.

V nabídce Nastavení (stisknutím ikony ozubení v pravém horním rohu se dostanete sem) máte k dispozici několik možností. Můžete nastavit dobu, po kterou zmizí oznámení, a použijte dlaždici Rychlé nastavení pouze, povolte akci zpět a zvolte, které akce se zobrazí v oznámení o oznámení.

To je docela ústa, takže tady je rozdělení:

  • Odvolání uplynutí oznámení: Nastavte, jak dlouho trvá, než zmizí oznámení oznámení o oznámení. Výchozí nastavení je pět sekund.
  • Používejte pouze rychlé nastavení: Tím se vymaže oznámení o zpětném odkupu a použije se pouze dlaždice Rychlé nastavení pro návrat k odmítnutým upozorněním.
  • Povolit akci upozornění na vrácení:Pokud je tato funkce aktivována, poklepáním na oznámení oznámení o odmítnutí se poslední oznámení vrátí zpět. Když je deaktivován, nebude nic dělat.
  • Zvolte akce oznámení oznámení: Ve výchozím nastavení můžete zvolit možnost Ignorovat aplikaci (přidá se, že se jedná o černá listina automaticky - můžete ji odstranit v hlavním rozhraní aplikace) nebo zobrazit protokol oznamování (ten, který byl zdůrazněn dříve v tomto příspěvku). K dispozici je také možnost přidat tlačítko Zpět nebo můžete deaktivovat jednu ze dvou výchozích akcí. Váš hovor.

To je skoro všechno, co je k tomu.Jediná věc, kterou je třeba si uvědomit, je, že neoznámení ve skutečnosti "nevrací" nezaměnitelné oznámení - ve skutečnosti vytváří nové. Jako takové, jakékoliv oznámení, které se rozhodnete vrátit, bude říkat, že bylo generováno Neoznámením. Ale stále můžete klepnout na něj a komunikovat, jako by to byla generace původní aplikace.

Není to dokonalé řešení, ale funguje to opravdu dobře.

Nejlepší Tipy:
Komentář: