Pokud sdílíte počítač, víte, jak důležité je, aby vaše osobní údaje a surfovací zvyklosti byly soukromé. Vždy můžete použít funkci Soukromé procházení, ale co když zapomenete? Údaje o relacích můžete vymazat pomocí funkce Reset v aplikaci Safari.

Klikněte na Upravit a zvolte Reset Safari ...

Pak dostanete tuto potvrzovací obrazovku, kde se můžete rozhodnout, co si ponechat a co potřebujete. Mějte na paměti, že jakmile stisknete tlačítko Reset, nedojde k otáčení.

Rychlý způsob, jak ověřit, že funguje, je zkontrolovat historii. Vypadá to, že vše je jasné.

Nejlepší Tipy:
Komentář: